• Formel 1

  Posted on November 9th, 2020 Art Grimes II No comments

  Formel 1 er en stor og populær idrett som vekker mye engasjement. Det var nesten 2 milliarder mennesker som fulgte med på Formel 1 i 2019. Er du en av dem anbefaler vi at du unner deg en reise til Spania, Italia eller Monaco for å nyte Formel 1 live! Dette er en uforglemmelig opplevelse, sammenlignet med TV. Ønsker du å vite mer les her.

  Montmeló og Jerez de la Frontera

  Ønsker du å være der selv anbefaler vi at du vurderer Spania som destinasjon. Du kan enten reise til Jerez de la Frontera i Cádiz for å se på Circuito de Jerez. Foretrekker du å være i nærheten av storbyen Barcelona kan du alltid se Formel 1 på Circuit de Montmeló. Dette er bare en rask togtur fra byen, i tillegg til en foretrukket destinasjon blant mange nordmenn.

  Montecarlo

  Casinolivet og naturligvis Formel 1 er tre ting som kjennetegner byen Montecarlo i Monaco. Det er ikke mange løpekrets som befinner seg midt i en by, slik som Circuit de Monaco. Føler du for å ha en ekstra luksuriøs opplevelse kan du til og med leie en limousin. Mai er dessuten en veldig fin måned for å reise til Monaco og få med seg Monaco Grand Prix.